Login
Lej en vandsuger hos CleanSolution

Service på rengøringsmaskiner

Har du købt en rengøringsmaskine hos Inducare CleanSolution?

Har du købt en rengøringsmaskine hos Inducare CleanSolution? Så tilbyder vi selvfølgelig service på rengøringsmaskiner efter dit behov – Det er vigtigt for os, at alle vores produkter fungerer optimalt. Vi har stor ekspertise og veluddannede montører til at udføre service og reparationer af rengøringsmaskiner.

Service på rengøringsmaskiner

Hos Inducare CleanSolution vægter vi vores kunder højt. Det betyder, at ved ethvert salg af rengøringsmaskiner, følger der naturligvis en skræddersyet serviceordning med i købet – tilpasset netop dit behov, da vi ved, at brugere er forskellige. Vi tilbyder:

•    Almindelig tilkaldeservice 
•    Fuld vedligeholdelse

Ønsker du en fast serviceaftale med faste intervaller på serviceeftersyn, så sikrer vi høj driftsikkerhed og gunstig driftøkonomi – da faste serviceeftersyn betyder færre driftsstop.

Reparation af rengøringsmaskiner - alle mærker

Inducare CleanSolution er ekspert i alle typer af rengøringsmaskiner. Vores dygtige montører er altid klar til at hjælpe dig med service og reparation af alle mærker af rengøringsmaskiner. Yderligere har vi et velassorteret reservedelslager, hvor du hurtigt kan få leveret reservedele, hvis det bliver nødvendigt. Vi fører bl.a. reservedele fra RCM, Comac, Alto og Fimap.

Vi reparerer både egne maskiner og maskiner af andre mærker.

Yderligere tilbyder Inducare CleanSolution forskellige typer af finansiering til køb af rengøringsmaskiner.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld med dine oplysninger, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Se vores persondatapolitik her