Login
Inducare butik

Om os

Inducare A/S har et bredt produktsortiment, som omfatter mere end 4000 varenumre. 

Inducare’s målsætning er at blive den foretrukne leverandør af rengøringsartikler og faglig rådgivning til professionelle. Når der skal gøres rent, er det helt afgørende, at man vælger de rigtige midler og redskaber samt ved hvordan, man anvender og kombinerer dem. Vi har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen og et indgående kendskab til de typiske udfordringer og faldgruber ved kontor-, industri- og sundhedssektorrengøring.

Besøg vor velasorterede butik på Erhvervsvej 21-23, 2610 Rødovre

 

Alt du behøver ét sted

Hos Inducare får dine varer VIP behandling, da vi kører med egen bil. Det betyder, at dine varer bliver stillet nøjagtigt, hvor du ønsker det. Vi stiller ikke paller på fortovet og kører hjem. Vores VIP løsning gælder i Storkøbenhavn og Nordsjælland. I resten af landet leverer vi med DSV.

I et fag, der oplever en rivende udvikling, og hvor mange udøvere kommer ind uden den store træning og oplæring, ligger der en stor faglig udfordring i at fastholde et højt fagligt niveau – til glæde for rengøringsfirmaer og deres kunder.

Inducare er etableret med ønsket om sikre, at valget af rengøringsprodukter sker på et højt fagligt niveau, og at virksomheder og rengøringsvirksomheder får de mest økonomiske og effektive løsninger.

Inducare er en moderne rengøringsgrossist. Vi leverer ikke blot produkter – vi leverer løsninger. Vores rådgivning starter i døren, og vores mål er at sikre, at du får de optimale rengøringsartikler og –rekvisitter til dine opgaver.

Inducare er et team af branchekendte medarbejdere med 25 års erfaring.

Vil du have ren besked om rengøring? Så ring til Inducare på tlf. 3253 4555 eller 3036 0320.

Ejer / Salgschef
Finn Ellebæk Finn Ellebæk
+45 32 53 45 55 finn.ellebaek@inducare.dk
Skal vi ringe dig op?
Udfyld med dine oplysninger, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Se vores persondatapolitik her

Kontakt os og hør om fordelene ved at få et login.

Læs mere